Sla inhoud over

Het Oergezellig gemeente bordspel


Het Oergezellig bordspel is een leuk traditioneel bordspel, voorzien met eigentijdse afbeeldingen op het speelbord van uiteenlopende mensen, bedrijven en organisaties uit een deelnemende gemeente.  
 
Het Oergezellig bordspel heeft o.a. als doel om ouderwetse gezelligheid in ere te houden en om kinderen en ouderen bewuster te maken welke mogelijkheden aanwezig zijn om agressie en pestgedrag met elkaar te verminderen, meer bespreekbaar te maken en om meer veiligheid tot stand te brengen. Het Oergezellig bordspel is een eenmalige uitgave per gemeente en krijgt een gratis verspreiding, dit onder de aanwezige basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis.     
 
De bijbehorende informatiebrochures geven o.a. informatie over de spelregels, de deelnemende bedrijven, tips voor meer veiligheid, vele kortingsvouchers van deelnemers om voordelig te winkelen en uiteenlopende tips om pesten en geweld te voorkomen. 
 
Deelnemers aan het bordspel ontvangen minimaal drie bordspellen, meerdere bordspellen zijn aan te vragen. Dit voor eigen gebruik, maar ook goed inzetbaar als promotie van de onderneming of te gebruiken als een uniek relatiegeschenk. Deelname aan Het Oergezellig bordspel is al mogelijk vanaf een donatiebedrag van € 299,-. Donaties aan goede doelen zijn meestal fiscaal aftrekbaar en daardoor deels terug te krijgen van de belastingdienst.
 
Geïnteresseerden voor deelname kunnen contact opnemen via e-mail:
 
Voor meer informatie zie en volg de Facebook pagina:
 
Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de Landelijke StichtingTegen ZinloosGeweld. Deelnemers aan het bordspel ondersteunen hiermee de doelstellingen van de stichting. Dit o.a. om grotere bewustwording tot stand te brengen en om op een positieve wijze doelgerichte voorlichting te geven om agressie, geweld te voorkomen en meer veiligheid tot stand te brengen. 
 
Het Oergezellig bordspel is in samenwerking met Tulip Media Producties te Heerenveen. 
 
Met uw deelname aan Het Oergezellig bordspel…
 • heeft u een persoonlijk relatiegeschenk en uniek cadeau in huis
 • is het een leuke manier om u hiermee overal te profileren
 • zorgt u voor extra aandacht over u zelf en mede ondernemers
 • promoot u eigen gemeente, uw bedrijf en omgeving
 • maakt men persoonlijk kennis met uw bedrijf/organisatie
 • geeft u tips en heldere aandacht voor een betere en
        veiliger leefomgeving
 • draagt u mede bij aan een gratis verspreiding naar scholen
        en oudereninstellingen
 • helpt u kinderen en ouderen met tips om pesten en geweld te      voorkomen
 • heeft u een traditioneel en eigentijds oergezellig bordspel in huis
 • steunt u hiermee de doelstellingen en aanwezige activiteiten
       van de stichting